Wouter Vandenabeele

BENEFIET VOOR SENEGAL

vendredi, 21 avr. 2017

                            Met An PierléThe Antler King en Trio Mola SyllaBao Sissoko en Wouter Vandenabeele

Samen zetten ze zich in voor Asappe/Ceppe, een beroepsschool voor kansarme jongeren in Dakar. Goed voor een hartverwarmende, intieme concertavond.                                

Op donderdag 4 mei 2017 organiseert Nestas vzw een benefietconcert ten voordele van het opleiding- en vormingscentrum Asappe/Ceppe in Dakar, Senegal. Het opleidings- en vormingscentrum richt zich tot kansarme jongeren in Dakar. Via praktijkgerichte opleidingen krijgen jongeren meer kansen op een toekomst mét tewerkstelling in de eigen regio. 

Een volledige opleiding duurt vijf jaar inclusief stages, sollicitatietraining of starthulp voor diegene die zich als zelfstandige willen vestigen. De organisatie wordt geleid door de directeur Oumar Ba en een vast equipe van acht leerkrachten en instructeurs die met veel inzet en bedrevenheid werken aan de toekomst van de jongeren.

Asappe/Ceppe is bezig met de uitbouw van een nieuw vormingscentrum in de wijk Keur Massar. Er werd reeds een terrein aangekocht, maar de middelen voor de nieuwbouw ontbreken nog. De organisatie is op zoek naar een startkapitaal en verdient hiervoor een stevige duw in de rug. Kunnen we hiermee een verschil maken voor Asappe/Ceppe? Zeker, met 1000 Euro kunnen we een jaar lang een leraar betalen en met 1500 Eur financieren we de inrichting van één van de opleidingsateliers!

Meer info & tickets

© woutervandenabeele.be 2007-2014 - site: arban